Čović upozorio navijače Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.12.2014.
14:37
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Predsednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović uputio je apel navijačima svog kluba, u vezi sa pojavom preprodavaca karata za meč sa Realom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ogromno je interesovanje za spektakl u ''Areni'', koji je na programu drugog dana 2015. godine.

Zvezda će na megdan slavnom Realu na startu Top 16 faze Evrolige, ali ono što je ipak iznenađujuće, jeste podatak da su karte ''planule'' za samo jedan sat!

Međutim, pojavili su se i prvi problemi, o kojima je danas govorio i predsednik kluba Nebojša Čoić.

''Ulaznice su planule u roku od 70 minuta na 95 mesta širom Srbije, ali ima pritužbi da su se pojavili preprodavci. Crvena zvezda nije želela da podigne cenu karata u odnosu na prvu fazu Evrolige, želeći da svim građnaima omogući da kupi ulaznice.

Sve smo preduzeli da zaustavimo ovakve stvari, ali ne možemo da to potpuno eliminišemo. Pratićemo sajtove na kojima se pojavila preprodaja, ali molio bih navijače da im ne otimaju karte'',
poručio je Čović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud1_dq
Tuesday, 30.12.2014
16:07

Koji je ovo lik,Bože spasi nas? Bilo bi jako dosadno da ga nema.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Tuesday, 30.12.2014
19:38

Zasto? Covek je u pravu pojavilo se dosta ulaznica u preprodaji i to nije u redu i to je veliki problem i za kk i za fk a i ne samo za Zvezdu...

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 30.12.2014
21:38

I šta sad će on da zabrani vodjama da uzmu karte džabe ili da ih naplaćuju ko zna koliko?Da im se ne zameri leći će na rudu.Inače će na 88 prvim jutarnjim.Jeste klub njegov ali se preračunao kad je pozajmio navijače.Ime,grb,dres može ali ovo...Biće tu svašta.