Čovićev je rođendan, a tada padaju "bombe"!

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.07.2022.
16:37
Izvor: Sportske.net

Tradicionalno, ovo bi mogao biti zanimljiv dan u Crvenoj zvezdi.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović danas proslavlja 64. rođendan, a to je, otkako je on na čelu crveno-belih, često aktivan datum kada je market u pitanju.

Crvenu zvezdu očekuje neki novi početak nakon dve izuzetne sezone u domaćim okvirima. Dejan Radonjić je napustio ekipu, Nejt Volters, Ostin Holins i Dejan Davidovac takođe, a uskoro bi to trebalo da učini i Nikola Kalinić. Stoga, Crvena zvezda mora da bude vrlo aktivna na polju ojačavanja, što samog rostera, što klupe koja sve to treba da posloži.

Ako je verovati istorijatu, Nebojša Čović voli da obraduje navijače Crvene zvezde na svoj rođendan. Naime, 2. jula su u klub stizala imena poput Bobana Marjanovića (2013. godina), Stratosa Perperoglua (2019. godina), Korija Voldena (2020. godina), a istog dana 2016. oglasili su se zvaničnim saopštenjem u kojem odbacuju mogućnost dolaska tada talentovanog igrača Mege Radeta Zagorca koji je danas kapiten Partizana. Ono što je vrlo interesantno jeste da je baš 2. jula prošle godine Partizan doveo Kevina Pantera!

Osim toga, jul je tradicionalno mesec kada je Crvena zvezda najaktivnija na tržištu, što je razumljivo imajući u vidu da se tokom avgusta ekipa priprema za predstojeću sezonu.

Za sada, sve je mirno, ali 2. jul još traje i ne bi iznenadilo ukoliko bi Nebojša Čović izvukao "keca iz rukava" prevashodno u vidu trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke