Čovićeva najava - Pefi nije poslednji, slede još dva pojačanja!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.11.2021.
18:33
Izvor: Sportske.net

Nebojša Čović ima veliku najavu za navijače.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nebojša Čović je bio gost na televiziji B92 u emisiji "Fokus" gde je govorio o aktuelnom stanju u klubu. 

Juče je odjeknula "bomba" na Malom Kalemegdanu kada je stigao Stefan Marković koji neće biti poslednje pojačanje, sudeći po rečima Nebojše Čovića. 

"Nije poslednje pojačanje, s tim da je tu rezerva jer o njima isključivo odlučuje stručni štab. Naše je da obezbedimo ono što nam traži... Razmišljamo o kombo šuteru i centru", rekao je on. 

Finansijska situacija je veoma teška, ali smatra da postoji način da se dovedu igrači. 

"Novca nema, ali probaćemo da ga nađemo. Možda imamo i mi neke kompanije kako da pomognu... Ne znam šta bih radio da imamo budžet od 10 miliona evra, gotovo bih svake godine bio na Fajnal foru. To se nekim našim klubovima događalo u vremenima kada Zvezda nije imala nijednog sponzora. Možemo da budemo sportski rivali i da se borimo, ali ovde nas je odavno napustio fer plej", rekao je Čović. 

Čović očekuje i veliku podršku navijača na utakmicama koje slede. 

"Pozivam na mobilizaciju i da što više naših navijača dođe u četvrtak na meč sa Asvelom, a onda i još više sa Partizanom. Naravno, uz fer i korektno navijanje", rekao je Čović. 

I dalje je veliko pitanje da li će Čović voditi Crvenu zvezdu kao predsednik u narednom periodu. 

"Sve zbog zdravlja. Imao sam nervozu baš sinoć na sportskom planu i odjednom mi je pritisak skočio sa 180 na 120. Doktori mi kažu da sam visokorizičan. Želim sve da izmerim i donesem odluku. Da vidim mogu li sve da ispratim na finansijskom i sportskom planu. Cilj su tri trofeja... Svakako ću uvek biti uz Zvezdu da pomognem, na ovaj ili onaj način", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke