Crno-bela "groznica" zahvatila Valjevo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
22:32
Izvor: Sportske.net

Predstojeći vikend donosi nam okršaj srpskih klubova u regionalnoj ligi a sudeći prema onome što je danas moglo da se vidi na blagajnama "Hale sportova" u Valjevu, očekuje nas vrhunski košarkaški spektakl.

Beta/IgorKupljenik/Ev
Beta/IgorKupljenik/Ev

Povezane vesti

Za razliku od klubova koji su u Jadransku ligu zalutali, Metalac je pokazao da čelnici regionalnog šampionata nisu pogrešili kada su klubu iz Valjeva ponudili "vajld-kard" za učešće u ABA ligi.

Metalac kao klub beleži sjajne rezultate a grad Valjevo je dokazao da neguje istinske poklonike košarke o čemu svedoče prepune tribine "Hale sportova" na svakoj utakmici koja se igrala u gradu na Kolubari.

Šestu utakmicu za redom Metalac u subotu odigrati pred domaćom publikom a sve su prilike da na tribine neće moći da padne ni igla o čemu govore redovi na blagajnama pred početak prodaje karata za meč sa Partizanom.

Za dvadesetak minuta planule su sve karte koje su našle u prodaji a policija je morala da interveniše kako bi bili izbegnuti nemiri među navijačima koji su sa nestrpljenjem čekali u redovima.

Podsećamo da se Metalac nalazi u seriji od 4 pobede baš kao i Partizan što uz pune tribine garantuje vrhunsku košarkašku predstavu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_PRZ1wJ12V3
Thursday, 15.01.2015
00:00

Ako sledeće sezone Metalac ne bude imao halu od minimum 5.000 ljudi, to će biti još jedan od primera koliko je država nesposobna da samu sebe izdržava i da pravi pare.
3 do 4 miliona evra koliko bi bilo potrebno za jednu takvu halu, bilo bi vraćeno za 5 godina. A reperkusije koje bi takva hala vukla sa sobom, bile bi ogromne - privlačenje dece ka sportu, još jedan veći prostor u Srbiji za sportske manifestacije, koncerti, Kup Koraća, gostovanje rukometaša, odbojkaša, košarkašica, odbojkašica, nova radna mesta, kafići ili kafane u okviru iste, teretana, itd, itd, itd...