Crno-bela porodica!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.12.2014.
22:24
Izvor: Sportske.net

Od kada se Leo Vesterman povredio, a onda i otišao iz Partizana, crno-beli nikako ne mogu da pronađu adekvatnu zamenu za njega, a koliko je Francuz u prethodnim sezonama prirastao za srce navijačima crno-belih, pokazuje i ovaj njihov gest.

Twitter, Leo Westermann
Twitter, Leo Westermann

Povezane vesti

Radi se o ''Grobarima'' iz Pariza, koji su u Francuskoj iskoristili priliuku za susret sa bivšim plejmejkerom Partizana i uruče mu lep poklon kao još jedno podsećanje na vreme koje je proveo u Partizanu i koliko ga pristalice šampiona Srbije vole.

Kako se vidi na slikama, Leo Vesterman je dobio šal sa natpisom ''Volim Partizan'', kao i sliku sa simbolima pomenute navijačke grupe i porukom ''Leo, hvala''.

A fotografije koje vidite, Vesterman je objavio večeras na svom Tviter profilu, naravno uz reči zahvalnosti ''Grobarima'', i to na srpskom jeziku.

''Hvala Grobarima iz Pariza na ovom divnom poklonu! Partizan je jedna velika porodica'', napisao je Vesterman, koji sada nastupa za francuski Limož.

Kao što je poznato, Partizan je prošle sezone u svojim redovima imao čak trojicu francuskih košarkaša, uz Vestermana i Lovernja i Daloa, koji su se brzo navikli na život u Beogradu i izgradili fantastičan odnos sa navijačima.

Sada je u crno-belom taboru ostao samo Boris Dalo, koji još uvek ne uspeva da dostigne nivo igara koje su pružali njegovi zemljaci...

Foto: Twitter, Leo Westermann

leo i grobari

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 15.12.2014
23:44

"Svi drugari moji GROBARI". Inace, jedan od boljih nasih salova, ali najbolji je ipak Buldog:-)