Crno-beli se pripremaju za KLS - Mega ima dva igrača za Partizan!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.05.2021.
20:41
Izvor: Sportske.net

Nešto ranije pripreme za Partizan.

Mega Soccerbet/Ivica Veselinov
Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za početak sezone u Košarkaškoj ligi Srbije.

Izostanak iz plej-ofa ABA lige značio je za crno-bele da mogu nešto ranije da krenu sa pripremama za pohod na titulu prvaka Srbije.

Crno-beli su bili bez Radeta Zagorca u pojedinim ključnim utakmicama, ali će ga sada imati zdravog i svežeg za početak KLS.

"Žao mi je što se desila ta povreda u trenutku kada je to možda bila ključna utakmica za prolaz u završnicu Evrokupa. Jeste situacija bila teška, ali voleo bih da sam mogao da budem tu i pomogne", započeo je Zagorac za klupsku televiziju.

Bek-krilo Partizana je rovit odigrao susret protiv Cedevita Olimpije, što se ispostavilo kao loša odluka.

"Na kraju se ispostavilo da je igranje na toj utakmici dosta i prologiralo čitavu ovu pauzu. Bio je nezgodan udarac u Zadru, povreda nije bila naivna. Zadnji deo vrata i početak kičme je bilo u pitanju", kazao je Zagorac.

Novi sistem KLS se dopada igraču crno-belih, a on podrazumeva nokaut fazu od trenutka kada se priključe abaligaši.

"Specifičan je period sezone koji, pored izostanka nekog takmičarskog ambijenta i motiva, uvek ima veliku važnost što se tiče prestiža u našoj državi. Dopada mi se ovaj novi sistem takmičenja, što se odmah igra na ispadanje i verujem da će svima biti zanimljivije", smatra Zagorac. 

Ukoliko savladaju Mladost iz Zemuna, koja im je prva prepreka, u nastavku takmičenja igrači Partizana mogu da ukrste koplja sa Megom, koja u prvom susretu igra protiv Vojvodine.

"Mega je odlična. Legitimna seniorska ekipa bez ikakvih aspiracija da nekog iznenade. Imaju dva igrača koja bi Partizanu jako dobro došla u nekoj budućnosti i imaju dva momka koji su bili u idealnoj petorci ABA lige. Trebalo bi da idu na to da osvoje KLS bez ikakve priče o tome da iznenade bilo koga", navodi Zagorac koji je 2012. godine karijeru krenuo upravo u Megi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak