Crno-beli zadovoljni samo prvom četvrtinom

Autor: Beta Beta
utorak 03.11.2015.
23:04
Izvor: Beta

Izabranici Petra Božića čestitali su Crvenoj zvezdi Telekom na zasluženoj pobedi u "večitom derbiju" istakavši da je osim igre u prvoj četvrtini sve drugo bilo jako loše.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ocenili su da je Crvena zvezda Telekom večeras zasluženo pobedila u prvom derbiju sezone i istakli su da treba da poprave igru.

"Čestitam Zvezdi, zasluženo je pobedila. Osim prve četvrine, koju smo odigrali jako dobro, nismo bili ravnopravan protivnik. Imali smo prazan hod u maltene tri četvrtine. Bili su bolji, mi ništa od dogovora nismo ispoštovali i oni su zasluženo pobedili. Šansu treba da tražimo u nekim drugim utakmicama", rekao je Mihajlo Andrić.

On je kazao da nije bio skroz spreman, jer mu je ovo bila prva utakmica posle pauze zbog povrede, ali da je želeo da igra.

Zvezda je večeras pobedila sa 92:77 u osmom kolu Jadranske lige, a Andreja Milutinović je mirno analizirao tok meča.

"Dobro smo otvorili utakmicu i pogodili smo par teških šuteva. Imali smo dosta dobar protok lopte i od toga smo profitirali. Kasnije je Zvezda nastavila sa jakom odbranom, a mi nismo šutirali tako dobro kao u prvoj četvrtini, tako da su sasvim lagano stigli našu prednost" kazao je Milutinović i dodao,

"Primili smo mnogo poena u drugoj četvrtini (32), što im je doprinelo na samopouzdanju. Kasnije smo opet imali pad u trećoj četvrtini. Treba da radimo na tome da popravimo", rekao je Milutinović.

Partizan u subotu od 21.00 dočekuje Budućnost, prvoplasirani tim na tabeli regionalne ABA lige.

"Imamo težak raspored, ali igramo pred svojim navijačima. Verujem da će prepoznati u kakvoj se situaciji nalazimo. Mi stvarno dajemo sve od sebe na treninzima i na utakmicama, ali jednostavno tako padnemo kad izgubimo malo snagu. Ne treba da nam se ponavlja ta treća četvrtina, kao u ovih osam odigranih utakmica. Mislim da uz pravi pristup možemo svakog da dobijemo", rekao je Milutinović.

Crno-beli se nakon osam takmičarskih kola u ABA ligi nalaze na poslednjoj poziciji sa skorom 2-6.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
09:57

Tri dana pauze za nas, super, a moglo je i trebalo da bude cetiri jer je i igranje u ponedeljak neuobicajeno- bar po nekim ranijim standardima.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
09:48

Da, samo vi njima ovako izlazite u susret da se odlozi Derbi, bas smo dobre komsije kakve se samo pozeleti mogu, mozda sad i stigne neki sponzor u vidu proizvodjaca znojnica ili slicno, a sponzorstvo u robi i tapsanju po ramenu jer sta ce nama pare...

avatar
Branislav
Wednesday, 04.11.2015
16:16

Pa lepo je sto su izasli u susret. Ne treba se inatiti. Mada, mislio sam da cemo vas pustiti. Ako ne sad, sledeci put sigurno ako bude trebalo.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
17:27

Super je sto ti to dozivljavas kao inat, jasno mi je kako razmisljas.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 04.11.2015
08:31

Malo vise poštovanja prema grbi koji nosite mada svi smo svesni ds su uz svestranu podršku države nesto prirodno vestacki srozali tj nas a nesto vestacko vestacki podigli tj njih u raznim oblicima i obuhvatajuci nekoliko klubova. Proci ce to treba samo izdrzati sto nike bas lako al proci ce .......

avatar
Branislav
Wednesday, 04.11.2015
16:19

Decko, mnogo su vas gurali od 90' pa ovamo. Licemerno je sad kukati nad ovom vasom i nasom situacijom. Pre mesec dana je Dule izjavio da je bio za projekat kakav je sad Zvezda ostvarila, a to je, da KKP preko tadasnjeg predsednika Tadica izdejstvuje otpisivanje dugova preko postupka stecaja. Za tu ideju nije imao pomoc funkcionera pa je propala. To smo mi zato uradili i do pre par meseci izasli iz tog pomenutog stecaja. Ako ste propustili priliku, ne trebate sad da zalite. Stvarno ste licemerni.

avatar
brekbaCh
Wednesday, 04.11.2015
01:17

Pero legendo, mani se ti ovog posla.

avatar
Branislav
Wednesday, 04.11.2015
16:19

Realno, nema ni igrace. Tako da nije samo on kriv.