Crnogorci posle podviga: "Malo je onih koji su verovali"

Autor: Sportske Net
nedelja 26.02.2023.
22:05
Izvor: Sportske.net

Veliki uspeh za Crnu Goru.

KSCG
KSCG

Povezane vesti

Košarkaši Crne Gore plasirali su se drugi pot zaredom na Mundobasket. Slavili su protiv Češke u poslednjem kolu kvalifikacija. Selektor crnogorskog tima Boško Radović istakao je da je njegov tim napravi oveliki podvig, iako neki nisu verovali u njih. 

Crna Gora je bila oslabljena neiranjem Dubljevića, Simovića, Radončića i Mihailovića, ali je rutinirala protivnika za još jedno Svetsko prvenstvo.

,,Napravili smo čudo. Crna Gora je od pretkvalifikacija uspela da stigne do Svetskog prvenstva. Hvala igračima, hvala stručnom štabu, čelnicima Saveza, hvala navijačima na zaista sjajnoj podršci tokom kompletnih kvalifikacija. Utakmica protiv Češke je bila čarobna u svakom smislu. Imali smo prelepu atmosferu, odigrali sjajnu utakmicu. Malo je bilo onih koji su verovali da možemo da stignemo do podviga, ali smo još jednom pokazali da smo kadri za velika dela. Uveren sam da Crna Gora ima svetlu budućnost, da će imati šta da kaže i pokaže na Mundobasketu, kao što je to pokazala na Evropskom prvenstvu i kvalifikacijama koje smo uspešno priveli kraju“, rekao je selektor Boško Radović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke