Crveno-beli stigli u Barselonu, Lazarević: ''Nije nam lako, ali...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.03.2023.
16:10
Izvor: Sportske.net

Pobeda bi značajno popravila atmosferu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem evroligaškom meču morati, pre svega, fizički da parira Barseloni i dodao da se nada da će crveno-beli prebroditi težak period u kom se nalaze.

"Idemo u goste ekipi koja je po svemu opet kandidat za fajnal-for. U odličnoj su formi u poslednjih sedam-osam utakmica i to su pokazali. Moraćemo da se potrudimo da damo svoj maksimum, da im pariramo fizički i vidimo gde nas to vodi", rekao je Lazarević, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Barselonu gde ih sutra očekuje utakmica 29. kola Evrolige protiv domaćeg istoimenog evroligaša.

Zvezda je trenutno 14. na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 16 poraza i malim šansama da dođe do plej-ofa, dok je Barselona na drugoj poziciji sa skorom 18/10.

Crveno-beli meč u Barseloni dočekuju posle poraza od Panatinaikosa u Evroligi i Partizana u derbiju ABA lige.

"Specifičan je način na koji su se vezali neki porazi. Nije nam lako, ali tu smo da sa stručnim štabom nađemo način da prebrodimo to. Niko nam ne može pomoći do nas samih. Nadam se da ćemo prebroditi ovaj težak period", naveo je Lazarević.

Utakmica u Barseloni na programu je sutra od 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke