CSKA nije završio, stiže i pojačanje iz Tel Aviva?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.07.2020.
19:33
Izvor: Sportske.net

Da li bi sa njim kompletirali roster za narednu sezonu?

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

"Armejci" su isticali da su jako pogođeni pandemijom i da će budžet za narednu sezonu biti do 30% manji.

To ih ipak nije sprečilo da naprave jedan od najvećih poslova na evropskom tržištu ovog leta, kada su angažovali Nikolu Milutinova iz Olimpijakosa.

Nije ni to bilo sve, stigao je i sjajni Toko Šengelija iz Baskonije, još jedno vrhunsko pojačanje za ekipu Dimitrisa Itudisa i još jedna velika investicija.

Produžena je i saradnja sa Majkom Džejmsom, Danijelom Heketom, Darunom Hilijardom i Džoelom Bolombojom, sve je izvesnije i da će u klubu ostati Hauard Sent-Ros.

Otišao je i veliki broj igrača, Moskvu su napustili Ron Bejker, Kostas Kufus, Mihail Kulagin, Andrej Voroncevič i Kajl Hajns, još uvek nije jasno šta će biti sa Janisom Strelnijeksom, koji ima još godinu dana ugovora sa klubom i velika je želja Andree Trinkijerija i minhenskog Bajerna.

Kako javlja Emilijano Karkija, "Armejci" žele još jednog beka, a prvi na listi je košarkaš Makabija iz Tel Aviva Iljadža Brajant.



Ovaj 25-godišnji košarkaš je u "Ponos Izraela" stigao minulog leta nakon odlične sezone u dresu Hapoel Eilata, upisao je 27 nastupa u Evroligi i u proseku beležio 8,4 poena uz 2,9 skokova i dve asistencije po meču.

Ugovor sa Makabijem mu ističe narednog leta, ali bi unosna ponuda iz ruske prestonice mogla da promeni stvari.

Videćemo da li će "Armejci" uspeti da dovedu i odličnog Amerikanca, čini se da bi sa njim kopletirali roster i to kakav.

Bonus baner

PG: Danijel Heket, Janis Strelnijeks, Aleksandar Homenko
SG: Majk Džejms, Darun Hilijard, Ilajdža Brajant
SF: Vil Klajburn, Hauard Sent-Ros, Nikita Kurbanov
PF: Tornike Šengelija, Semen Antonov
C: Nikola Milutinov, Johanes Fojtman, Džoel Bolomboj

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke