Čudo u Arizoni, Klipersi izgubili dobijeno, koš koji ide u anale NBA!

Autor: Boris Jovanović
sreda 23.06.2021.
08:03
Izvor: Sportske.net

Teško je opisati, najbolje da pogledate...

AP Photo/Matt York
AP Photo/Matt York

Povezane vesti

Hoće li se Klipersi oporaviti od 0:2? Već su uspeli, ali je problem što nisu izgubili nikada na ovaj način.

O završnici u drugom meču finala Zapada u Arizoni će se pričati. 

Do kraja je ostalo manje od sekunde, gosti su već slavili brejk. A onda ih tandem Krauder-Ejton zavio u crno.

Pas iz auta, nekadašnji prvi pik drafta je uspeo da dodirne loptu, "alej-up" za pobedu, zaista nestvaran način da završite utakmicu. 

Protiv Nagetsa Feniks je ovo pokušao da izvede, nije im uspeli, kouč Monti Vilijams kaže da se dešava jednom u životu i da je zahvalan na tome. 

Trenutak nije mogao biti bolji, na kraju 104:103, Feniks nosi 2:0 na Pacifik, neće potceniti Kliperse koji su eksperti ove sezone za povratak u seriju. 

Ipak, ovo je nogdaun zbog načina na koji im je iscurila pobeda. 

Buker i Beverli su se sudarili u finišu treće četvrtine, kada je Pat Bev  pitanju niko ne može da tvrdi da nije namerno udario Bukera, i jedan i drugi su se vratili na teren u poslednjem periodu, verovatno će Buker, mada mu nos izgleda nije slomljen morati da nosi zaštitnu masku u Los Anđelesu. Buker je završio sa 20 poena, Ejton sa 24 i noćas neverovatni Kameron Pejn sa 29 su izvadili Sanse. Klipersi su do prvog vođstva u poslednjoj četvrtini stigli pola minuta pre kraja, ali na kraju nije bilo dovoljno. Nedostajao je Leonard, Pol Džordž je završio sa 26 poena, Redži Džekson dodao 19, dobra partija Zubca 14 poena, 11 skokova. Ipak, nije uspeo da spreči pas Kraudera na 0.9 do kraja posle koga smo videli neverovatan epilog. 

Ali, ponovo Klipsi zure u 0:2, moraju da izbace iz glave način na koji su izgubili, neće biti lako...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke