''Da je Lovernj igrao protiv Zvezde'' - Zdovc zna šta bi bilo...

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.10.2021.
22:14
Izvor: Sportske.net

A šta ćemo što Zvezdi nedostaje Eron Vajt?

EPA-EFE/TOMS KALNINS
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Povezane vesti

Posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde večeras u ''Štark Areni'', trener Žalgirisa Jure Zdovc je izrazio žaljenje zbog odsustva povređenog centra Žofrija Lovernja koji je mnogo nedostajao ekipi iz Kaunasa.

''Zvezdu dobro znam. Znali smo da nas čeka fizički teška utakmica, da će nas izbaciti iz ritma... U tom segmentu nam ne leže, fali nam snage i visine. Imamo probleme i sa povredama, čak su se dvojica povredila večeras. Bez Lovernja je teško, bitan nam je igrač, puno bi nam pomogao pod košem'', izjavio je Zdovc.

Crveno-beli su večerašnji meč dobili sa 73:61, ali konačan rezultat ne pokazuje kakva se borba vodila u najvećem delu meča.

''Morali smo da dobijemo ovaj meč. Bili smo u igri 38 minuta, ništa specijalno, ali smo bili na par poena i čekali trenutak. Na kraju smo izgubili momenat, Zvezda je bila agresivna u odbrani i napravili smo neke greške'', objašnjava Zdovc.

Na pitanje novinara, Zdovc se još jednom osvrnuo na odlazak legendarnog trenera Dušana Ivkovića koji je prošlog meseca preminuo u Beogradu.

''Nemam puno toga za reći... neka počiva u miru. Kada radiš u kočarci ceo život, i kao trener i kao igrač, menjaš gradove i države, vreme brzo ide, ali naprosto u ovakvim trenucima stane, i emocije vas samo preplave'', istakao je Zdovc.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke