Da li bi ovo funkcionisalo? Dva Ol-stara stižu kod Jokića?!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 01.07.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Bomba!

LA Clippers
LA Clippers

Povezane vesti

Američki košarkaš Rasel Vestbruk slobodan je agent nakon što je prekinuo saradnju sa Los Anđeles Klipersima.

Počelo je vrelo leto u NBA ligi, dešavaju se brojni interesantni potezi među slobodnim agentima, a nakon dva odlaska iz Nagetsa u vidu Kentavijus Kaldvel-Poupa i Redžija Džeksona, očekuju se nove akvizicije.

Kao opcija se pominje Vasilije Micić, ali situacija se iznova menja, pa tako je sada u opticaju i Klej Tompson čija je karijera drastično krenula nadole kada je doživeo dve uzastopne povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Ipak, radi se o četvorostrukom šampionu NBA lige i petorstrukom Ol-star igraču, te jednom od najboljih šutera novije istorije koji svakako može da doprinese s klupe.

Ali, još bombastičnija je informacija koja kazuje da Nagetsi gledaju ka Raselu Vestbruku, čiji jeostanak u LA Klipersima bio izvestan pošto je prihvatio da se vrati za 4.000.000 dolara, a onda je naprasno došla informacija da se tim iz Kolorada interesuje i da bi lako mogli da se uklope u tu cifru. Klipersi takođe razmatraju njegov trejd, pa bi kombinacija koja odgovara svima mogla da se dogodi.

Kako bi izgledala saradnja sa Nikolom Jokićem, teško je analizirati jer je jasno koliko lopti ume da troši MVP iz 2017. godine. Doduše, prošle sezone je bio više prilagodljiv ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke