Da li bi Pešić vodio Zvezdu ili Partizan u Evroligi?

Autor: Filip Rodic
utorak 12.03.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Odsečan odgovor.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Selektor Srbije Svetislav Pešić je u emisiji "Sportlight" odgovorio na pitanje da li može sebe da zamisli u ulozi trenera Partizana i Crvene zvezde u sadašnjoj Evroligi.

Trofejni stručnjak je naveo da tako nešto nije moguće.

"Pa, ne znam… Teško. Nisam ja na početku karijere, da tako kažem… Ali… Iznenadio si me ovim pitanjem…Sigurno ne. Ne zbog toga što ja to ne bih želeo, nego zato što to jednostavno nije moguće“, dodao je bivši igrač Partizana i trener Crvene zvezde.

Poseta Novaka Đokovića u pratnji Vlada Divca u Los Anđelesu zbog meča Nikole Jokića postala je virala po društvenim mrežama. Pešiću je drago kakva se slika šalje u svet.

"Nekako jednostavno prija kada ti to makar i preko televizije ili medija doživiš. I te komentare koji su toliko pozitivni, to znači da ipak Srbija ipak živi i predstavlja nešto u globalnom svetu, da nas niko ne mrzi, nego čak naprotiv da nam zavidi, u pozitivnom smislu, da mala zemlja ima takve asove. Da ne ispada da se sada udvaram, naravno da imam komunikaciju i sa Novakom i sa našim Jokićem i kada mene pitaju – dobro kako ti za Jokića, ja svima kažem, on je bolji momak nego što je igrač. Mnogo je važno da naši sportisti imaju taj personaliti“, rekao je Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke