Da li će se crno-beli pomiriti sa Miškom? ''Ovaj odnos neće da traje večno...''

Autor: Darko Mitrović
petak 07.06.2024.
21:55
Izvor: Sportske.net

Ipak, predsednik Partizana ima još jednu poruku za igrače koji žele u Partizan.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Zbog načina na koji je izraelski plejmejker Jam Madar prošlog leta otišao iz Partizana u Fernerbahče, uz posredovanje njegovog menadžera Miška Ražnatovića, čelnici crno-belih su do daljnjeg prekinuli saradnju sa pomenutim menadžerom.

Ta situacija i dalje traje, a ima li šanse da se ona normalizuje, objasnio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović u najnovijem podkastu ''Telcast''.

''Nismo došli do suda. Iako je jedan od najboljih menadžera na svetu, iako sam ga maksimalno ispoštovao... Partizan je dugovao njegovoj agenciji preko 400.000 evra pre nego što sam došao na čelo kluba. Partizan je njemu za sve ove godine rada, i za one godine kada ja nisam bio u klubu, sav novac isplatio. Mi smo njega maksimalno ispoštovali, a to što je uradio sa Jamom Madarom, nije bilo pošteno prema Partizanu. 

Ako je neko iz naše organizacije pogrešio, pogrešio je nesvesno. To je bila nemarljivost nekih ljudi u klubu koji su trebalo da upale alarm kad se nešto dogodilo. 

Ali, Miško je zloupotrebio nemarljivost tih ljudi, a mogao je da se pokaže kao dugogodišnji saradnik kluba koji ga je maksimalno ispoštovao u svakom smislu, da dođe u situaciju da bude pre svega čovek. 

Ja ga ne mrzim, ali imam neke svoje principe. To na čoveka ostavlja negativan efekat, a za nekoga ko nije čovek, ne ostavlja takav efekat'', ističe Mijailović.

Ako se problem sa Ražnatovićem ne reši, Mijailović ima poruku za njegove igrače koji žele u Partizan.

''Ako je nekom igraču stalo da promeni klub, nek promeni menadžera. Pa, šta je tu problem? Je l' imate vašeg advokata, jel' ti teško da promeniš advokata? Menadžeri su dali sebi više za pravo nego što im pripada. Menadžeri su kao advokati igrača, koji treba da mu nađu posao i da ga zastupaju u skladu sa njegovim interesom. 

Ja zaista poštujem Miškov učinak, on zna taj posao da radi i zato je i jedan od najboljih. Ja ne mogu da kažem da će ovaj naš odnos da traje večno, taj odnos treba da bude normalan, jer on zastupa veliki broj igrača, ali mora da postoji neko međusobno poštovanje'', zaključio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
МАЋО
Sunday, 09.06.2024
11:14

Партизан себе оправдава на начин који је потписао Кабокла, а напада Мишка што је Мадар потписао за Фенербахче. Мислим да је Партизан гору ствар урадио Венецији, него Мишко Партизану. Али Остоја је тако одлучио да је Мишко крив. Нека види Педро