Da li je Zvezda nezasluženo pobedila? (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 24.01.2022.
20:05
Izvor: Sportske.net

Teško izvojevana pobeda aktuelnog šampiona.

Ales Fevzer/Cedevita Olimpija
Ales Fevzer/Cedevita Olimpija

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde upisali su pobedu u dramatičnoj utakmici protiv Cedevita Olimpije (83:82) u 17. kolu AdmiralBet ABA lige, ali je činjenica da su bili daleko od svog najboljeg izdanja.

Centri ekipe iz Ljubljane su mnogo uputa uspeli da namuče odbranu Crvene zvezde, Jaka Blažič je bio nerešiva enigma, a uz brojne greške, bili su nadomak poraza. 

Samo minut i po pre kraja utakmice bilo je pet poena prednosti u korist Cedevita Olimpije, a onda je Ostin Holins imao svoju minijaturu sa trojkom i ukradenom loptom da bi Nikola Ivanović, uprkos tome što nije delovao sigurno u napadu koji je on trebalo da okonča, iznudio faul i pogodio sa penala.

Zvezdu ove sezone, posebno u Evroligi, odlikuju loše završnice, međutim, u derbiju sa Cedevita Olimpijom ovog puta, uspeli su da prevagnu na svoju stranu. 

Da li je bilo faula Nikole Kalinića nad Jogijem Ferelom prilikom Amerikančevog šuta za tri u poslednjim sekundama, polemika je na društvenim mrežama, a navijači crveno-belih smatraju da je ova pobeda došla nezasluženo.



*

*


*

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke