Da li se iza Netfliksovog dokumentarca krije izrežirani košarkaški turnir na OI?

Autor: Nemanja Janošev
petak 23.08.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Saznaćemo uskoro kako je to izgledalo...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Striming platforma i produkcijska kuća "Netflix" objavila je danas da se tokom olimpijskog košarkaškog turnira snimao dokumentarac koji će svetlost dana ugledati 2025. godine.

Kamere trenutno najaktuelnije striming platforme na svetu beležile su sve detalje turnira koji se igrao u Lilu i Parizu, pa će tako javnost imati priliku da vidi sve ono što nije bilo dostupno.

Kao što je poznato, naša selekcija je zauzela treće mesto i osvojila bronzanu medalju pošto je savladana Nemačka, a pre toga u polufinalu doživljen poraz od Sjedinjenih Američkih Država u dramatičnoj utakmici.

Sada se postavljaju razna pitanja imajući u vidu da su Amerikanci poslali jedan od najtalentovanijih timova u istoriji košarke, te da li je turnir bio izrežiran da oni prigrle zlato i tako na savršen način isprate Lebrona Džejmsa i Stefa Karija iz nacionalnog tima.

Ako gledamo iz naše perspektive, ima smisla jer je sam žreb po izlasku iz grupne faze bio kontroverzan imajući u vidu da smo na samom startu turnira igrali protiv Sjedinjenih Američkih Država, a potom opet u polufinalu. Takođe, čudno je kako je to žreb odvojio domaćina Francusku na drugu stranu. Zatim se može reći da je i suđenje u polufinalnoj utakmici bilo sporno i u korist "drim-tima". 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke