Da li su Hanga i Lazić spremni za Fenerbahče?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.11.2023.
19:30
Izvor: Sportske.net

Zvezda juri treću pobedu u Evroligi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos istakao je uoči meča 8. kola Evrolige sa Fenerbahčeom da je njegovoj ekipi potreban kontinuitet tokom utakmica.

Crvena zvezda će sutra od 20.45 sati ugostiti Fenerbahče i pred svojim navijačima pokušati da ostvari treći trijumf u elitnom takmičenju.

"Igramo protiv vrlo dobro tima koji se takmiči za Fajnal for. Nakon nekoliko utakmica zajedno, moramo da nastavimo da igramo više konstantnije. Da igramo dobru odbranu jer oni imaju igrače koji mogu da vas kazne ako ih ne branite dobro", kazao je Sferopulos na početku, pa dodao:

"Ofanzivno, moramo da igramo svi zajedno i da pronalazimo najbolje opcije. Očekujem da ćemo imati sve igrače spremne i da će nas naši navijači bodriti od prvog do poslednjeg minuta".

Branko Lazić i Adam Hanga su i dalje van stroja.

"Oni su i dalje van parketa. Želite da date izveštaj protivnicima", našalio se Sferopulost.

Zatim je istakao značaj koji svaka utakmica ima za klub poput Crvene zvezde

"Svi koji rade u Crvenoj zvezdi – igrači, treneri, stručni štab, svi – znaju da biti u ovom klubu značiti boriti se za svaku utakmicu. Moramo da damo sve od sebe kako bismo pobedili svaku utakmicu. Tako pripremamo i ovu utakmicu, bez obzira šta se dešavalo ranije. Fokusiramo se na ono što sledi".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke