Da li Zvezda uz novog trenera dobija i pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
subota 21.10.2023.
20:59
Izvor: Sportske.net

Biće zanimljivo videti rasplet i te priče.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako je Duško Ivanović u svojim izjavama širio optimizam i uveravao da je sve pod kontrolom i pored tri vezana poraza u Evroligi, čelnici Crvene zvezde danas su odlučili da okončaju saradnju sa njim posle nepunih godinu dana od Ivanovićevog dolaska među crveno-bele.

To je večeras i zvanično potvrđeno, a sada se očekuje i da Zvezda zvanično potvrdi dolazak Joanisa Sferopulosa na mesto šefa struke, imajući u vidu večerašnja saznanja sa više strana da će upravo bivši trener Olimpijakosa i Makabija već sutra voditi trening Crvene zvezde.

Bez obzira da li će Sferopulos zaista doći u Zvetdu ili neko drugi, već sada se može razmišljati i o novim potencijalnim promenama u igračkom kadru.

Duško Ivanović je od početka sezone računao na ukupno 15 igrača, ali bi novi trener njima možda mogao da priključi i još jednog ili čak dvojicu.

Pre svega, još uvek nije razjašnjena ''misterija Bjelica'' - koliko je ozbiljna njegova povreda, da li je još uvek u Zvezdi i da li je bilo nesuglasica sa Duškom Ivanovićem.

Crnogorski stručnjak nije želeo da odgovara novinarima na pitanja o Bjelici, pa je i to doprinelo ''misteriji'', a naš bivši reprezentativac na početku sezone nije ni uvršten u spisak Zvezdinih igrača za Evroligu.

Sada se otvara mogućnost da kod novog trenera Bjelica ipak postane to Zvezdino pojačanje o kom se dugo govorilo tokom leta.

Drugo ime koje bi moglo da iuzbije u prvi plan je mladi Nikola Topić. Na početku sezone je procenjeno da je za njega bolje da ode na pozajmicu u Megu, ali s obzirom da u Megi briljira i da je već ''prerastao'' tu sredinu, bilo bi logično da što pre dobije šansu u Crvenoj zvezdi, pogotovo jer Jago Mateuš nije impresionirao...

Ipak, da sačekamo Sferopulosa i njegov plan...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke