Da se nastavi niz i uzvrati gostoprimstvo, Partizan na novom ispitu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.03.2022.
15:14
Izvor: Sportske.net

Šta misle Avramović i trener Obradović?

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović ocenio je danas da je njegova ekipa kvalitetnija od Igokee i rekao da će crno-beli u predstojećoj utakmici 23. kola u ABA ligi pokušati da nastave niz pobeda.

"Kada poredimo obe ekipe (u odnosu na prethodni meč), mi imamo Lesora, oni nemaju Starka koji je bio najbolji igrač. Ne znam da li se Dalibor Ilić oporavio, imao je problema sa petom. Mi smo sigurno kvalitetniji tim. Posle tri velike utakmice i tri pobede protiv Zvezde, Budućnosti i Metropolitana, na nama je da se dovoljno motivišemo i da pred našom publikom izađemo i pobedimo Igokeu kako bismo nastavili naš niz", rekao je Avramović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u subotu od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Igokee, utakmicu 23. kola ABA lige. U prvom ovosezonskom duelu Partizan je u Laktašima posle velikog preokreta pobedio sa 70:68.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da bi voleo da beogradska publika uzvrati gostoprimstvo koje su crno-beli dobili u Laktašima na prvoj utakmici i naveo da očekuje težak meč.

"Sećamo se da je bila izuzetno teška utakmica, kada je Igokea bila na pragu pobede, a da su pobedili, to bi bilo zasluženo. To iskustvo koje imamo da igramo protiv izvanredne ekipe koja je spremna da menja odbrane, koja je spremna da igra na različite načine u napadu i da koristi razne opcije. Mislim da smo probali da se pripremimo i da shvatimo da igramo protiv izuzetno dobrog protivnika. Još jednom nadam se da će svi koji vole košarku da dođu i da odgledaju dobru košarkašku utakmicu", naveo je Obradović.

Uoči utakmice Partizan u regionalnom takmičenju ima 18 pobeda i tri poraza, a Igokea 12 pobeda i devet poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke