Da zaigraju srca navijača Zvezde - Sferopulos: "Možda i nismo završili s pojačanjima"

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.07.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Zvezda izgleda još radi na akvizicijama.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos ostao je zagonetan povodom pitanja da li je roster tima za novu sezonu zatvoren, barem što se dolazaka tiče.

Crvena zvezda je vredno radila na akviziciji novih igrača tokom ovog leta, pa su tako predstvili Nikolu Kalinića, Kodi-Miler Mekintajera, Ajzeju Kenona, Majka Dauma, Ognjena Dobrića i Uroša Plavšića.

Utisak je da fali još jedna vrsna četvorka kako ne bi moralo da dođe do pomeranja Nikole Kalinića i Dejana Davidovca koji mogu da pokrivaju tu poziciju, ali nije nužno.

U razgovoru za grčki "EOK radio", Sferopulos je ostao zagonetan po tom pitanju.

"Da li smo završili sa pojačanjima? Možda i ne. Kao prvo, pojačanja koja smo doveli su tu da ojačaju već postojeći roster, ali mi želimo košarkaše koji imaju plej-of iskustvo, kao i iskustvo igranja u finalima. Takođe, da ojačamo srpski element koji bi jedan srpski tim trebalo da ima sa što više domaćih igrača koje možete da pronađete.

To je ono što smo pokužavali da uradimo. Imamo pun roster, imamo tri igrača na skoro svakoj poziciji i mislim da je sada samo do nas da budemo još bolji u Evropi u odnosu na prošlu godinu. Prošla sezona se završila vrlo dobro, osvojili smo tri titule, ali želimo bolje u Evropi, da budemo konkurentni u svakoj utakmici", rekao je trener Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke