Dan posle, Bokan ima poruku za Željka Obradovića, ali i za navijače Budućnosti!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.11.2021.
12:37
Izvor: Sportske.net

Iz Beograda se vraća sa sjajnim utiscima, bez obzira na poraz njegovog tima.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Prvi čovek podgoričke Budućnosti Dragan Bokan oglasio se saopštenjem dan posle poraza ekipe Aleksandra Džikića od Partizana u beogradskoj ''Štark areni'', 75:66, u derbiju devetog kola AdmiralBet ABA lige.

Meč je odigran pred devet hiljada Partizanovih navijača, bez ijednog incidenta, u pravoj sportskoj atmosferi što Bokan danas želi posebno da naglasi.

"Upućujem reči zahvalnosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lepim rečima je doprineo da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi.

Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najlepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu", poručuje Bokan.

S tim u vezi je uputio i poruku navijačima Budućnosti da kada za to dođe vreme uzvrate gostoprimstvo Partizanu na najlepši način.

"Sinoćnji susret Partizan NIS-a i Budućnost Volija je prava poruka za AdmiralBet ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice.

Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sledećeg susreta u Podgorici, na najlepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo", naveo je Bokan i čestitao Partizanu na pobedi, a sudijama na korektno obavljenom poslu.

"Unapred se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji", zaključio je Bokan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke