Dan posle epskog finala, Zvezdi i Partizanu stigao poziv koji se (ne) odbija!?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 07.06.2022.
15:00
Izvor: Sportske.net

Pitanje nije samo košarkaško...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda i Partizan su i dan nakon neverovatne finalne serije AdmiralBet ABA lige ponovo u centru pažnje.

Sport Klub prenosi da dva beogradska kluba imaju otvorenu ponudu VTB lige da se priključe tom takmičenju, zajedno sa pojedinim ekipama iz Grčke i Turske.

Pre nekoliko meseci, predsednik VTB lige govorio je za ruske medije o proširenju, a u ozbiljno razmatranje uzeti su i Zvezda i Partizan.

Evroliga je suspendovala ruske klubove iz svog takmičenja zbog ratnog sukoba u Ukrajini, a VTB liga je ostala bez klubova iz Estonije i Poljske, pa su od timova van Rusije ostali Cmoki iz Belorusije i Astana iz Kazahstana.

Šta bi ovo donelo Zvezdi i Partizanu, veliko je pitanje pošto su "crveno-beli" titulom u AdmiralBet ABA ligi obezbedili novo učešće u Evroligi, dok se u Partizanu i dalje nadaju specijalnoj pozivnici Evrolige.

Prethodnih meseci pojavila se informacija da bi hrvatski klubovi mogli napustiti AdmiralBet ABA ligu, ali do sada nije bilo konkretnih koraka ka tome.

Zvezda i Partizan još uvek nisu odgovorili na poziv iz Rusije, ne radi se samo o košarci što čitavu situaciju čini još komplikovanijom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke