Dan posle - Trener Cedevite o ovacijama ''Grobara'', pamti i one iz '91!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.11.2016.
21:00
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle sinoćnjeg trijumfa Cedevite u Beogradu, najviše se govori o ovacijama kojima su gosti ispraćeni sa terena.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nadajmo se da ćemo slične scene viđati i širom regiona u narednom periodu, a da bi to tako moglo da bude, nagovestio je trener Cedevite Veljko Mršić, koji je u izjavi za ''Blic'' poslao sjajnu poruku.

''I Partizan i Crvena zvezda su uvek dobrodošli u Zagreb'', rekao je on.

Mršić je oduševljen gestom navijača Partizana i podsetio da ovo nije prvi put da su oni ovako reagovali. Odlično se seća 1991. godine i načna na koji su pristalice crno-belh ispratile legendarnog Tonija Kukoča.

''Pamtim navijače Partizana još od 1991. kada je splitski POP gostovao u Beogradu. To je bilo 1991. kada je rat već u okviru poslednjeg Prvenstva SFRJ i tada je Toni Kukoč ispraćen ovacijama'', objašnjava Mršić.

On je otkrio i da je njegov pomoćnik Đanmarko Poceko, najzaslužniji za sinoćnji aplauz navijača Partizana, imao tremu od ''Grobara'', a posle meča je imao zanimljiv komentar.

''Pomalo u šali mi je posle utakmice reka 'Nemoj ovo više da mi radiš, ne ostavljaj me samog'. Imao je tremu zbog ovacija 'Grobara'. Zaslužio ih je jer je dobar čovek sa velikim srcem, ponekad i štetan za sebe zbog karaktera'', naglasio je Mršić.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 15.11.2016
02:42

Utakmice se dobijaju i gube, ali kad se pokaže ljudskost, ta se ljudskost pamti. Osećam veliki ponos i zbog aplauza timu od koga smo izgubili i zbog sećanja Mršića na istu takvu ljudskost prema Kukoču, kad je rat već divljao.