Dan pred Virtus - Evroliga stopirala transfere Zvezdi!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 01.12.2022.
17:49
Izvor: Sportske.net

Privremena zabrana registracije novih igrača.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je u sjajnoj seriji od tri uzastopne pobede u Evroligi pod vođstvom novog trenera Duška Ivanovića.

Crveno-beli sutra od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Virtus iz Bolonje u potrazi za petim evroligaškim trijumfom nakon 11 odigranih utakmica.

Ipak, Evroliga je danas na svom zvaničnom portalu saopštila informaciju koja se ni malo neće dopasti čelnim ljudima kluba sa Malog Kalemegdana.

Naime, zbog problema sa papirologijom Evroliga je privremenu zabranila šampionu Srbije i AdmiralBet ABA lige da registuje nove košarkaše.

"Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde mts Beograd po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera", navodi se u saopštenju Evrolige.

Očekuje se da će uprava Crvene zvezde brzo reagovati i rešiti ovaj problem. Posebno, imajući u vidu činjenicu što bi Zvezda uskoro mogla da izađe na tržište i angažuje novo pojačanje usled povrede Nikole Ivanovića koji će odsustvovati oko mesec i po dana, a pominje se da je i Džon Holand blizu rastanka sa crveno-belima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke