Dan za velika finala - Ko prenosi Đere-Zverev i Srbija-Španija? AdmiralBet pripremio odlične kvote!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.07.2023.
10:49
Izvor: Sportske.net

Srećno, momci!

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Drugi dan vikenda biće u znaku dva velika finala, sa našim sportistima u glavnim ulogama.

Najpre će na scenu izaći naš teniser Laslo Đere, koji će se u finalu turnira u Hamburgu boriti sa favorizovanim Nemcem Aleksandrom Zverevom.

Taj meč počinje u 15 časova, a Đere će protiv sebe imati i domaću publiku koja će bodriti nemačkog tenisera.

Inače, Zverev će se danas boriti za svoju 20. titulu u karijeri, Đere za svoju treću, ali kako god da se završi današnje finale, naš teniser će obezbediti skok od 19 mesta na ATP listi i sutra će u najgorem slučaju zauzimati 38. poziciju.

TV prenos ovog finala moći ćete da pratite na kanalu Sport klub 2, a u AdmiralBet-u kvota na pobedu Đerea iznosi sjajnih 4.30.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pet i po sati kasnije, od 20 časova i 30 minuta u niškom ''Čairu'' počeće borba za titulu juniorskog prvaka Evrope, između U18 selekcija Srbije i branioca trofeja, reprezentacije Španije.

I jedni i drugi su izvanredno odigrali dosadašnji tok šampionata, ređali su ubedljive pobede jednu za drugom i zaista će se za titulu boriti dve najbolje ekipe.

Najveći španski adut je 220cm visoki centar Adaj Mara koji dominira u skoku, a uz to je i najbolji strelac ekipe (14.3 poena i 9.5 skokova po utakmici), ali i naši ''orlići'' imaju u svojim redovima izvanredne pojedince poput Bogoljuba Markovića (16.2 poena, 7.7 skokova) ili Nikole Topića (13.8 poena, 4.7 asistencija), očekuje se i velika podrška sa tribina, pa se nadamo da će reprezentacija Srbije smeniti Španiju sa evropskog trona.

Direktan prenos ove utakmice možete da pratite na zvaničnom YouTube kanalu FIBA, kao i na SK1.

AdmiralBet je pripremio kompletnu ponudu za večerašnje finale u Nišu, Srbija je favorit, a dve detalje i kvote možete da vidite na OVOM LINKU ili klikom na baner u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke