Danilo Nikolić već predviđa majstoricu!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.05.2021.
17:20
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Zvezdi je napravio mnogo problema u drugoj utakmici, to mu je očigledno uticalo na samopouzdanje pred mečeve u Podgorici.

Monaco
Monaco

Povezane vesti

Danilo Nikolić je bio ključni čovek u ekipi Budućnosti koja je u drugom meču finalne serije plej-ofa uspela da od ''minus 20'' stigne do ''plus devet'' protiv Crvene zvezde, nekoliko minuta pre kraja. On je do samog finiša bio nepogrešiv u šutu za tri poena, na kraju se zaustavio na 26 postignutih poena, ali sve to nije bilo dovoljno za ''brejk'' u Beogradu.

Ispostavilo se da je taj preokret Budućnost možda ostvarila prerano, jer je Crvena zvezda imala dovoljno vremena da uzvrati, što je i učinila u finišu, predvođena Dobrićem i Simonovićem.

Crveno-beli su tako odbranili domaći teren, dobili i drugu utakmicu u Beogradu, a naredna se igra u subotu u Podgorici.

Jasno je da je sada Budućnost u teškoj situaciji, više nema prava na grešku, ali iz podgoričke ekipe uveravaju da su spremni da finalnu seriju učine mnogo zanimljivijom.

Pogotovo Danilo Nikolić, koji već predviđa i povratak u Beograd, na majstoricu.

''Nismo ostvarili ono što smo zacrtali - da se iz Beograda vratimo sa brejkom. Siguran sam, međutim, u odbranu domaćeg terena i vidimo veliku šansu da izborimo majstoricu'', poručio je Nikolić, a prenose ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke