Danilović: "Naklon za ove momke"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.09.2017.
17:20
Izvor: Sportske.net

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović čestitao je reprezentativcima na srebrnoj medalji i zahvalio im se za sve što su uradili na Evropskom prvenstvu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas popodne u Beograd, a nedugo nakon sletanja na aerodrom "Nikola Tesla" održana je zvanična konferencija za medije.

Novinarima i javnosti najpre se obratio predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović koji je česttao stručnom štabu i igračima na osvojenoj srebrnoj medalji.

"Sećam se kada smo ovde bili pre nekog vremena, bio sam ponosan što sam predsednik jednoj grupi izvrsnih ljudi a naravno i košarkaša", kazao je Danilović.

Srbija je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj, pošto je u finalu poražena od Slovenije rezultatom 93:85.

"Proveo sam jedno vreme sa njima na Kopaoniku i sve vreme u Turskoj, mislim da su oni osetili, ali želim da im se pred svima zahvalim i da iskažem poštovanje i duboki naklon prema onome što su uradili, načinu na koji su igrali, borili se i prezentovali svoju zemlju i zastavu" kazao je Danilović.

Predsednik se zahvalio svim sponzorima i partnerima Košarkaškog saveza Srbije istakvši da su se svi potrudili da reprezentativcima obezbede najbolje moguće uslove za rad.

"Siguran sam da je ovo ogroman uspeh. Kada se igra finale uvek se igra za pobedu ali sam siguran da je i ovo veliki uspeh", zaključio je Saša Danilović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 19.09.2017
00:50

Sramotno sudjenje. Necu nista vise da kazem, jer ce svakome ko je utakmicu gledao, to biti dovoljno.

avatar
Manitu
Monday, 18.09.2017
18:08

Neocekivano srebro.Svako bi od nas prihvatio oberucke srebro da nas se kojim slucajem pitalo, pre odigravanja EuroBasketa.Verovatno bi svi rekli Spaniji zlato, nama srebro a ostali nek se makljaju za bronzu...

avatar
Жан Пол Белмондо
Monday, 18.09.2017
23:15

Хахаха, управо. 'Макљају' - одлично речено.

avatar
Man.United99
Monday, 18.09.2017
17:37

Svi bi morali da se poklonimo ovim momcima. Iako nisu osvojili zlato oni su nase ZLATO. Bravo borci nasi