Egzum: "Fantastična sezona za Real, ali mene sad zanima da osvojimo AdmiralBet ABA ligu"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 22.05.2023.
23:40
Izvor: Sportske.net

Čestitao Realu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Dante Egzum istakao je da nije gledao finale Evrolige koje je pripalo Real Madridu kao i da mu je jedini fokus na AdmiralBet ABA ligi.

Egzum je dosta emotivno doživeo poraz u Madridu i eliminaciju od Reala u plej-ofu Evrolige istakavši da je trebalo da bude drugačije. Naposletku, Real je taj koji je i podigao krunu evropskog kralja što u neku ruku predstavlja još veću žal za crno-bele.

"Nisam gledao utakmicu (op.aut. finale Evrolige). Samo želim da čestitam Realu, fantastična sezona za njih. Sada me samo zanima (AdmiralBet) ABA liga i kako da pobedimo svaku utakmicu", rekao je Egzum.

On je istakao da još uvek nije potpuno fizički spreman imajući u vidu povredu prsta koju je doživeo u drugom susretu sa Realom u Evroligi

"Ovo je košarka, naravno da možemo da kažemo da se timovi spremaju za nas, imaju plan, ali imamo i mi. To je sve normalno. Moramo da se fokusiramo na nas, da pogađamo šuteve iz otvorenih pozicija i to je to. Bitno je samo da idemo iz utakmice u utakmicu. Glavni cilj je da osvojimo (AdmiralBet) ABA ligu, to je jasno", izričit je bio Egzum.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke