Datome preti Zvezdi!

Autor: Lazar Nikolić
subota 28.01.2023.
14:30
Izvor: Sportske.net

Nada se plej-ofu.

Turskih Airlines EuroLeague
Turskih Airlines EuroLeague

Povezane vesti

Iskusni italijanski košarkaš Luiđi Datome još uvek se nada da će njgova Olimpija iz Milana uspeti da izbori mesto u plej-ofu Evrolige uprkos poslednjem mestu na tabeli nakon 21 odigrane utakmice.

"Manekeni" imaju svega šest evroligaških pobeda 13 kola pre kraja ligaškog dela takmičenja i u ogromnom su deficitu u odnosu na Makabi Tel Aviv koji zauzima osmu poziciju, poslednju koja vodi u Top 8 fazu.

Olimpija ima čak pet pobeda manje od Makabija, ali 35-godišnji Datome ne gubi nadu pred duplo evroligaško kolo naredne nedelje u kojem njegova ekipa dočekuje Baskoniju i Crvenu zvezdu.

"Povrede su objektivan razlog loših rezultata. Izgubili smo puno igrača koji dobro kontrolišu loptu i kreiraju napade saigračima, ali je jasno da smo očekivali i morali mnogo više. Ipak, još uvek ima vremena da ispunimo svoje ciljeve, počevši od plej-ofa Evrolige. Ljudi sumnjaju u nas, ali mi moramo da pokušamo. Verujem u iskustvo i harizmu trenera Mesine. Videćemo da li sam u pravu", rekao je Datome za italijanski "Sportvik".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke