Davidovac: "Fener će nadomestiti odustvo igrača"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.11.2023.
21:35
Izvor: Sportske.net

Tešku utakmicu očekuje Davidovac.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Dejan Davidovac se oglasio pre utakmice protiv Fenerbahčea, istakao je da se radi o dobroj ekipi koja uvek zna kako treba da igra. 

"Ima dosta dobrih individualaca, tako da pre svega treba da zaustavimo njih. Dobro trče, to su stvari na koje moramo da obratimo pažnju, pored mnogih drugih", rekao je on. 

Veliki broj utakmica u kratkom periodu ne može nekome da više odgovara, a drugima manje.

"Pa u suštini, kako je nama, tako je i ostalima, tako da nemamo prostora za alibi. Sa druge strane, jesmo malo istrošeni psihički i fizički, pre svega zbog te utakmice u Barseloni gde smo imali šansu da dobijemo meč. Pobeda bi nam mnogo značila. Zadar nije bio lak, iz Barselone smo išli pravo tamo, ali najvažnije je da smo to dobili."

Kaže i da je gledao utakmicu protiv Partizana koju je Fener izgubio posle preokreta. 

"Gledali smo neke delove, znamo da su preokrenuli. Imali su neke povređene igrače, ne znam ko će igrati sutra protiv nas, ali dosta je iskusnih, dobrih igrača u sastavu, tako da sve oni to nadomeste", rekao je Davidovac. 

Rad sa Sferopulosom je drugačiji u odnosu na rad sa Duškom Ivanovićem. 

"Tek smo sada uhvatili period kada smo mogli da treniramo. Došao je kada smo igrali često utakmice. Nemamo vremena za treninge, pogotovo kada je ritam kao sada. Trudimo se preko sastanaka i na treninzima i kroz neku priču da se što brže uklopimo", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak