Davidovac posle žreba za KRK: "Ritam utakmica nam je dosta nezgodan"

Autor: Filip Rodic
utorak 23.01.2024.
23:40
Izvor: Sportske.net

Borba za prvi trofej.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Crvena zvezda otvara Kup Radivoja Koraća u Nišu utakmicom sa FMP-om.

Nakon što je Partizanov Aleksa Avramović izvukao Zvezdu iz prvog šešira, Dejan Davidovac je kopmletirao par četvrtfinala u kom će se susresti njegov bivši i sadašnji klub. Davidovcu je ovo šesto učešće u završnom turniru za "Žućkovu levicu".

"Čeka nas borba za prvi trofej, zanimljiva utakmica. U Nišu je dobra organizacija, volim da igram tamo, verujem i ostali. Očekujem dobre utakmice”, naveo je Davidovac u svom prvom komentaru posle ceremonije.

Kup sredinom februara doalzi usred tesnog rasporeda.

"Mi smo baš u dosta nezgodnom ritmu utakmica, zbog Evrolige i ABA lige. Imamo još dosta do Niša. Alba je dosta nezgodna ekipa, pogotovo na njenom terenu. Zna se da smo imali dosta problema sa Albom u prošlosti, kako u Beogradu, tako i u Berlinu. Daćemo sve od sebe da se spremimo što bolje i da probamo da dobijemo. Navikli smo da igramo u ovakvom ritmu, razmišljaćemo posle Evrolige i o derbiju. Sve su nam utakmice bitne, idemo korak po korak”, ističe Davidovac.

Kada se igra na svaka tri dana, onda vremena za trening nema.

“Iskreno, teško je. Kada su bila dva vezana dupla kola posle Nove godine, bilo je teško, nismo imali mnogo vremena za trening. Snalazimo se, radimo dosta na oporavku. Nismo ni kompletni, iz čestih utakmica dešavaju se problemi sa povredama. Imali smo dosta povređenih, imamo ih i sada. Nadam se da će se što pre oporaviti, medicinski tim radi na tome”, kaže reprezentativac Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke