Debakl! Partizanov rival iz Evrokupa pred ispadanjem u drugu ligu!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2022.
23:05
Izvor: Sportske.net

A tek sledi okršaj sa jednom od najboljih evropskih ekipa.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa španske Andore ne stoji loše na tabeli Grupe A Evrokupa, još uvek ima šanse i za treće mesto na tabeli, ali u španskoj Endesa ligi igra ispod svih očekivanja!

Ovog vikenda se u Španiji igraju utakmice 26. kola Endesa lige, a Andora je večeras doživela pravu blamažu na gostovanju Manresi, poražena je sa čak 34 poena razlike - 94:60!

Ovo je već 17. poraz Andore koja je u 25 odigranih mečeva upisala samo osam pobeda, pa se sada sa Obradoirom i Saragosom nalazi na deobi od 15. do 17. mesta na tabeli! Andora u ovom trenutku ima bolji učinak samo od poslednjeplasiranog Betisa koji ima skor 6-17, uz dva meča manje.

Ako je Andora najveće razočaranje, Manresa je najprijatnije iznenađenje sezone, s obzirom da na tabeli sa 17 pobeda i osam poraza zauzima treće mesto iza Barselone i Reala. Da situacija po Andoru bude još teža, u sledećem kolu je očekuje sa liderom Endesa lige i Evrolige, ekipom Barselone.

Manresu su do večerašnje pobede predvodili Maje i Moneke sa po 13 poena, a u Andori jedini dvocifren Jelinek sa 10 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke