Debelo su oslabljeni Klipersi, ali tu je Redži Džekson!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.12.2021.
23:48
Izvor: Sportske.net

Orlando je bio blizu iznenađenja.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez
AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Ekipa Orlanda je stigla u grad anđela kao potpuni autsajder, imala je veliku šansu da stigne do pobede, ali je na kraju domaćin uspeo da slavi sa 106:104.

Timovi su naizmenično imali prednost tokom čitavog duela, s tim što su Klipersi u poslednjoj deonici imali i +7.

Ipak, gosti na tri minuta do kraja preuzimaju prednost, poveli su sa 93:94, ali je nakon toga na scenu stupio Kenard koji je uspeo da odvoji svoj tim na pristojnu razliku na samo minut pre kraja, bilo je 103:98 nakon njegove trojke.

Odličnu rolu imao je i Ivica Zubac u završnici svojom dobrom igrom u odbrani, ali je napravio faul prilikom šuta za tri poena nakon čega se Orlando vratio u meč poenima Rosa. Ipak, nakon što je promašio jedno slobodno bacanje, Entoni je pogodio trojku za izjednačenje na 24 sekunde do kraja.

Ipak, jedini koji je u ekipi Klipersa držao loptu u svojim rukama bio je Redži Džekson koji je uspeo da se na 2 sekunde do kraja izdvoji i da pogodi sa distance, pocepao je mrežicu za pobedu svog tima.

Klipersi su na kraju preživeli i pokušaj Terensa Rosa za pobedu.

Redži Džekson 25 poena, Kenard je dodao 23 uz 5 asistencija, Zubac 10 poena, 6 skokova. Kod protivnika, Entoni 23 poena, Ros 22.

Podsetimo, Klipersi su igrali bez Pola Džordža, Kavaja Lenarda i Nikolasa Batuma.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke