Defanzivna klinika, pobeđeni i "Armejci" - Partizanu trofej u Banjaluci!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.09.2023.
20:53
Izvor: Sportske.net

Odlična odbrambena partija crno-belih.

KK Partizan
KK Partizan

Povezane vesti

U okviru turnira koji se igrao u Banjaluci na otvorenom povodom 50 godina Igokee, u finalu su igrali Partizan i CSKA i na kraju slavio je srpski tim rezultatom 74:54!

Na startu utakmice Džekiri je zadavao mnogo problema Koprivici, pa je CSKA bolje ušao u meč, ali je posle trojke Ponitke i slobodnih bacanja Ledeja crno-beli tim stigao do prednosti. 

Sporo se igralo, sa dosta faulova, a onda u drugoj deonici Partizan je igrao dobro u defanzivi, pre svih, istakao se Alen Smailagić koji je sa dve rampe zaustavljao protivničke košarkaše. 

I jedni i drugi su imali probleme u napadu tokom treće četvrtine, ali mora se istaći Partizanova odbrana koja je bila na visokom nivou i tokom treće četvrtine, pa je i ovu deonicu Partizan dobio, ovoga puta sa 22:17. 

Na oko pet minuta do kraja ekipa Partizana je imala i 12 poena viška i jasno je hitala ka osvajanju ovog turnira, što se na kraju desilo i to prilično ubedljivo. 

Partizan 

Ledej 8, Koprivica 2, Panter 3, Smailagić 13, Jaramaz 6, Naneli, Trifunović 3, Anđušić 10, Doužer 13, Ponitka 5, Kaminski 11.

CSKA

Mihajlovski 2, Ver 21, Džekiri 10, Trimbl 9, Uhov, Astapkovič 3, Antonov 1, Čarls 5, Kardanakišvili 1, Mbaje, Gafurov, Kurbanov 2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke