Dejan Radonjić: "Nismo mislili da će ići ovoliko glatko"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 21.02.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda protiv najvećeg rivala.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan nastupom svog tima tokom čitavog turnira održanog u Nišu.

Njegov sastav je prošle večeri u dvorani "Čair" bio ubedljiv protiv Partizana (85:68) u Kupu Radivoj Korać i prigrlio svoj osmi trofej otkako on nosi naziv legende srpske košarke.

Dejan Radonjić je odmah nakon duela izjavio da je ponosan na odlično izdanje svojih momaka od prvog, pa do poslednjeg meča u Kupu i momentalno istakao da se ekipa okreće novim obavezama.

Potom je na konferenciji za medije nešto opširnije pričao rekavši da nije očekivao ovako "glatku" pobedu.

"Želim da kažem da smo čitav turnir igrali veoma dobro, konstantno u svim duelima. Večeras smo od početka protiv Partizana igrali dobro, tokom prvih 10 minuta nismo mislili da će ići tako glatko. Uspeli smo da napravimo razliku koja nam je omogućila da utakmicu privedemo kraju uz našu kontrolu", izjavio je Radonjić.

Zatim je u izlaganju sumirao sve probleme sa kojima se ekipa susrela ove sezone i najavio nastavak iste.

"Ja bih se orjentisao na nas. Odigrali smo veoma dobar meč. Imali smo ogromne probleme zbog korone, kubirili sa povredama... Trebalo nam je vremena da stanemo na noge i da budemo bolji. Svi izazovi izuskuju veliki napor i energiju, a uz to imali smo pauzu koja nas je poremetila, pričajući o ovom deule treba imati pristup da smo došli dovoljno spremni, znali smo da možemmo da uradimo ono što nam je preko potrebno. Moje zadoboljstvo je veliko... Ne bih se bavio time što ste pitali. Ono što je meni bitno da se okrenemo onome što treba da radimo - ide Panatinaikos u Evroligi, pa Fenerbahče", naveo je crnogorski stručnjak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke