Dejan Todorović i dalje želi u Partizan, ali...

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.08.2019.
14:25
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Navijači crno-belih će morati da imaju strpljenja.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Dejan Todorović je i dalje jedan od kandidata za nastup na Svetskom prvenstvu u Kini, pošto je ostao među 17 igrača koji se pripremaju za ovo takmičenje, a od kojih će selektor Saša Đorđević odabrati dvanaestoricu koja će Srbiju predstavljati na ''Mundobasketu''.

On je ostavio veoma dobar utisak i u kvalifikacijama, kada je iskoristio priliku u odsustvu većeg broja naših standardnih reprezentativaca, ali ga je potom povreda odvojila od terena.

Sada je ta povreda prošlost, pa će se u narednom periodu od ovog 25-godišnjeg momka ponovo dosta očekivati.

Svojevremeno se pominjao i kao potencijalno pojačanje Partizana, ali ćemo ga i naredne sezone gledati u španskoj Endesa ligi, ovoga puta u dresu Andore.

Na tu temu je razgovarao sa novinarima prilikom susreta na Kopaoniku, a kako prenosi ''Telegraf'', kod njega i dalje postoji želja da jednog dana obuče crno-beli dres.

''Uz starijeg brata sam počeo da navijam za Partizan, to mi je ostalo. I danas sam 'Grobar'. Bože moj, nikad se ne zna, imam želju da igram za Partizan, ali mislim da trenutno nije realno.

Na neki način sam se progurao vani i odgovara mi, osećam se jako dobro u Španiji, i dalje čekam neku pravu priliku, ako Bog da da bude ove godine. A Partizan će uvek da bude tu, daće Bog da se zaigra jednog dana!'', poručio je Todorović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 08.08.2019
08:18

Partizan treba da se okane ovakvih igraca,kojima je jedna Andora (opstanak) preca od Partizana (evropa,borba za trofeje)..
Pa kada ces da dodjes?!Pred penziju?!Kada te niko ne bude hteo?!

avatar
REVØLT
Tuesday, 06.08.2019
14:28

Ako te je Partizan zvao, samo se ti jos pitas i jedini ti odlucujes da li je realno ili nije. Zaboravio sam da je i on ostao medju 17, pre bih njega pozvao nego Simonovica.

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 06.08.2019
15:06

Simonović se odazvao svakom pozivu I igrao cele kvalifikacije, treba gurati mlađe igrače ali je konkretno Dejan propustio pola sezone zbog povrede...I njemu je ovaj poziv nagrada

avatar
REVØLT
Tuesday, 06.08.2019
17:53

Ko god da bude pozvan od njih, bice 12. igrac tamo, bolje da ide DT.