''Delijama'' postaje dosadno, ali jedan igrač ih je posebno oduševio

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.04.2017.
22:09
Izvor: Sportske.net

I to onaj koga su najviše kritikovali od početka sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je večeras u drugom kolu Mozzart Superlige savladala Partizan sa 85-74, a utisak navijača crveno-belih je da je ovo bila rutinska pobeda, možda jedna od najlakših u duelima sa Partizanom u poslednje vreme.

Zvezda je konstantno vodila, Partizan nijednom, a jedino što su crno-beli uspeli da urade jesu dva izjednačenja pred kraj prog poluvremena - 28:28 i 36:36.

Briljirao je kapiten Crvene zvezde mts Luka Mitrović, koji je meč završio sa 17 poena, bez promašaja iz igre (4/4// za dva i 2/2 za tri poena), uz samo jedno promašeno slobodno bacanje (3/4).

Upravo on je konačno dobio najviše pohvala od strane navijača crveno-belih.


- -- -- -- -- -- -- --
--
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 25.04.2017
22:22

Luka će biti veliki igrač,veliki čovek već jeste,a ovo je njegova loša sezona. Voleo bih da bude glavni krilni centar na sledećem Svetskom prvenstvu,zaslužio je to.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 25.04.2017
23:06

Malo ce teze to ici, postao je previse spor, strasne povrede su ucinile svoje..steta za njega i bas bi nam legao u reprezentaciji onaj Luka iz sezone 14/15. Ukoliko sledece god se ne trgne, nece biti vrhunski igrac. U principu, jako inteligentan i savrseno uklopljen igrac kod nas... imace minutazu, vreme i uvek ce se forsirati kao prva opcija zbog defanzive i uigranosti, pa se mozda i desi neko cudo i ponovo postane materijal za reprezentaciju...