"Delijama" samo Tompson sreću kvari!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.12.2015.
21:28
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nalaze se u rezultatskom egalu sa Fenerbahčeom posle prvih 20 minuta igre u Istanbulu, a evo kako su navijači videli prvo poluvreme.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije može da se nada pozitivnom rezultatu u duelu sa Fenerbahčeom, ako se u obzir uzme igra prikazana u prvom poluvremenu duela u "Fenerbahče Areni".

Crvena zvezda Telekom imala je prednost tokom većeg dela poluvremena a rezultatski egal u potpunosti je zadovoljio navijače koji svoje utiske o utakmici dele na društvenim mrežama.

Generalni utisak je taj da Rajan Tompson ponovo vuče Zvezdu u kontraritam, a poslovično su pohvale upućene na račun Markusa Vilijamsa.

Ostaje da se vidi hoće li ekipa Dejana Radonjića u nastavku podići svoju igru na nešto viši nivo jer bi na taj način bila jako blizu važne pobede.

















Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marecareee
Saturday, 12.12.2015
13:59

Terajte ga dok je još vreme! Vezara obicna

avatar
stevanstevan
Saturday, 12.12.2015
11:05

Navijaci, slepi su, ne vide da se tompson realno kida za svaku loptu, decka jednostavno nece, juce je nagazio liniju 2 puta kada je hteo nesto da uradi, prosto neverovatno. U glavnom na borbenosti mu se ne moze zameriti jer koliko se secam to delije najvise traze