''Delije'' imaju predlog za navijače Partizana: ''Sad vi podržite nas, obećavamo da ćemo i mi vas kad budemo domaćini''

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.12.2022.
18:14
Izvor: Sportske.net

I Zvezdini navijači se oglasili saopštenjem.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Jedno za drugim, ređaju se saopštenja, najpre dva naša najveća kluba, a večeras su se svojim saopštenjem oglasili i navijači Crvene zvezde, dva dana pre evroligaškog derbija koji je na programu u četvrtak u ''Štark Areni'', gde će Partizan biti u ulozi domaćina.

Kako sada stvari stoje, Crvena zvezda u četvrtak neće moći da ima organizovanu podršku svojih navijača, ali njene pristalice okupljene u grupi ''Delije Sever'' ne odustaju od dolaska na derbi i s tim u vezi imaju i zanimljiv predlog za navijače Partizana.

''KK Partizan je odlučio da prvi naš derbi u evrokupovima protekne bez gostujućih navijača i time pokušava da uništi sve što jedan derbi čini pravim. Mi od derbija ne odustajemo. Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijačima Crvene zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas.

U suprotnom bićemo prinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu i ovim putem pozivamo sve zvezdaše da urade isto. A odgovornost za sve što se tada bude desilo u hali imaće ista ta uprava Partizana.

Pozivamo i navijače Partizana da podrže naš zahtev i obećavamo da ćemo, u derbiju kada mi budemo domaćini, boriti da im obezbedimo mesto u hali. Derbi nije derbi bez navijača oba tima'', piše u saopštenju ''Delija''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke