"Delije" oduševljene DVOJICOM, grme na sudije!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.04.2016.
21:49
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom odlično su odigrali prvo poluvreme treće utakmice četvrtfinalne serije plej-ofa sa CSKA, a navijače je posebno oduševila igra dvojice izabranika Dejana Radonjića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon dvadeset minuta igre u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige između Crvene zvezde Telekom i moskovskog CSKA gostujući sastav vodi rezultatom 36:35.

Ekipa Dejana Radonjića otvorila je utakmicu spektakularnim zakucavanjem Nemanje Dangubića koje ste mogli da vidite OVDE, a upravo je Pančevac bio jedan od najboljih pojedinaca tokom prvog poluvremena.

Nemanja Dangubić je tokom prvih 20 minuta igre postigao jedinu trojku za crveno-bele a na odmor je otišao kao najefikasniji igrač domaćeg tima sa 8 postignutih poena.

Pored Dangubića u ekipi Dejana Radonjića istakao se i Vladimir Štimac sa 7 poena, a navijači su na društvenim mrežama apostrofirali koliko je značajan bio učinak ove dvojice igrača.

Partije Nemanje Dangubića i Vladimira Štimca ostavile su najjači utisak među "Delijama", a na društvenim mrežama se komentarisao i sudijski kriterijum u završnici poluvremena kao i odnos dela navijača prema Milošu Teodosiću.
































Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke