''Delije'' sad priželjkuju ''ludi'' rasplet, kako bi Zvezda mogla do drugog mesta?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.03.2020.
23:07
Izvor: Sportske.net

Cedevita Olimpija je već u arhivi, šta sledi do kraja ligaškog dela sezone?

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostvarila ključnu pobedu za plasman u plej-of, pod uslovom da ne dozvoli senzacije u preostala dva kola.

Crveno-beli su večetas savladali Cedevita Olimpiju sa 88-73 i izdvojili se na trećem mestu sa pobdom više od večerašnjeg rivala i boljim međusobnim skorom i od Cedevita Oimpije, ali i od Mornara, koji je takođe u trci za plej-of.

U naredna dva kola, Zvezda se sastaje sa FMP-om u Železniku i Zadrom u ''Pioniru'', pa je realno očekivati još dve pobede, ali čak i ako jednu utakmicu izgubi, Zvezda će opet u plej-of.

Ono o čemu Zvezdini navijači sada razmišljaju jeste mogućnost osvajanja i drugog mesta, ali za to bi bio neophodan čudesan rasplet. Naravno, uslov su još dve Zvezdine pobede, ali i tri poraza Budućnosti, koja sutra tek treba da odigra svoj meč sa Mornarom u 20. kolu.

Posle toga, Budućnost gostuje Cedevita Olimpiji u Ljubljani, a onda u poslednjem kolu dočekuje FMP u Podgorici. Težak je raspored pred Podgoričanima, ali dovoljna im je samo još jedna pobeda da bi osigurali drugo mesto, s obzirom na bolji međusobni skor sa Zvezdom.
-
- - - - -
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jug i samo Jug
Monday, 02.03.2020
09:59

Cuj prizeljkuju 2 mesto! 😂

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 02.03.2020
09:43

Zvezda sigurno gubi od FMP-a,to je realno i objektivno,a i dogodiće se.

avatar
ViniciusJR
Monday, 02.03.2020
01:03

Jes izgubice Buducnost sve do kraja. U rangu onog da ce zvezda u plej of EL i to sa mozda 5. ili 6.pozicije. Sad je i sjajna igra za plej of, osvajaju sigurno. Ova Zvezda, nema sta da trazi u plej ofu, potpisujem sad i slobodno zapamtite sta sam rekao. Rastimovani orkestar, pogubljen, koji je s druge strane veceras igrao protiv sigurno najrastimovanije ekipe trenutno u ABA (Cedevite). Partizan-Buducnost finale, pa dopalo se to nekome ili ne. I vrlo vjerovatno Partizan osvaja.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 02.03.2020
02:57

Pa nema tu sta,u pravu si 90 posto,ali,ostavicemo onih 10 za nedaj boze :D nikad ne znas :)

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 03.03.2020
15:21

I izvinjavam se zbog gresaka u pisanju :)

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 03.03.2020
15:19

:) Tih 10% je ono da jebu spprtu sve moguce i zaista jeste. Razumijem navijacku strast... ali mi je stvarno bezveze kako neki nakon poraza pljuju sve, tjeraju i i igrace i trenere, sve potonulo...a odmah nakon prve pobjede, isti ti igraci su nevjerovatno dobri, odmah se sve osvaja, realnosti nema. Sto se mene licno tice, samo se nadam da ce se prestati sa saopstenjima i igricama i odigrati jedan ljudski plej of. Pa ko izgubi neka pruzi ruku.