Deluje nerealno, ali može li Partizan da dobije još bolju vest ''u paketu'' sa Obradovićem?

Autor: Darko Mitrović
petak 25.06.2021.
23:56
Izvor: Kurir

Košarkaška čuda su počela da se dešavaju, da li je moguće još jedno?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Snovi navijača Partizana danas su konačno postali java, veliki Željko Obradović se vratio u klub u kom je pre tri decenije započeo fantastičnu trenersku karijeru i sada se od crno-belih ponovo očekuju velike stvari, a prošla, očajna sezona polako pada u zaborav.

Konkretnije planove Partizana i Željka Obradovića za narednu sezonu saznaćemo u ponedeljak od 16 časova kada je zakazana zvanična Obradovićeva promocija, ali već večeras se u medijima pojavljuju nove dobre vesti za crno-bele.

Preneli smo već šta se ''šuška'' u vezi prvh letnjih pojačanja u igračkom kadru, a ''Kurir'' je večeras nezvanično najavio još jednu izvanrednu vest za Partizan.

Prema njihovim saznanjima, Partizanov dogovor sa Obradovićem trebalo bi navodno da znači da je prethodno postignut dogovor i sa Evroligom da Partizan dobije pozivnicu u elitno evropsko takmičenje, i to već od naredne sezone?!

Ovo deluje nerealno jer je već potvrđen spisak učesnika Evrolige za narednu sezonu, ali ko je donedavno verovao da će se Željko Obradović vratiti u Partizan posle onako loše sezone crno-belih?

Sve ovo se nadovezuje na informaciju novinara grčkog portala Sport24, Harisa Stavre od prošle subote da će osim Partizana, specijalnu pozivnicu u Evroligu dobiti i italijanski šampion Virtus iz Bolonje.

Dakle, i Zvezda i Partizan u Evroligi? Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali...

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 26.06.2021
07:45

Bolje da igraju partizan i Virtus, nego npr Monako i Olimpija iz Milana.