Denis Šreder napušta Atlantu

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.05.2018.
23:53
Izvor: Sportske.net

Košarkaš sa nemačkim pasošem napustiće Atlantu, po svemu sudeći.

Beta/AP Photo/Seth Wenig
Beta/AP Photo/Seth Wenig

Povezane vesti

Denis Šreder, plejmejker Atlante, mogao bi da napusti taj klub tokom ovog leta.

Dokaza je nekoliko, već duži vremenski period se govori da nije zainteresovan da ostane, a nakon što je obrisao sve u vezi Atlante sa društvenih mreža, svima je postalo jasno da nije baš u najboljim odnosima sa tim klubom.

Gde bi mogao da nastavi karijeru?

Indijana, Milvoki, Čikago, Finiks, Niksi i Orlando su zainteresovani za njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 17.05.2018
03:54

Finiks kad bi doveo Sredera i pikao Aytona kao prvog pika bi mogao odlicno da krene u rebuilding...nego koliko su nesposobni i to bi upropastili mozda..U orlando ni slucajno ne treba da ode kao ni u nikse..Milvoki ce da unisti sansu da napravi dobar tim oko janisa ako ovako nastavi da dovodi sve sto se moze dovest bez ikakvog plana(i dalje ne vjerujem da su doveli bledsoa da im unisti ekipu)...Cikago obecava i tu bi mogao da se uklopi i da im da mogucnost da odrade dobar trejd odricanjem dunn-a ili lavina..Indijana je mozda solidna opcija samo ne znam kako se poklapaju srederova i oladipova igra.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 17.05.2018
00:16

Solidan igrac , mogao bi biti pojacanje za dosta timova

avatar
Algebrons
Thursday, 17.05.2018
00:02

Niksi nisu zainteresovani 1000% za njega jer on nije plej koji može uspešno da igra trougao u napadu. Isto tako se ne uklapa ni u Milvoki, jer oni već imaju Brogdona koji je savršeno komplementaran sa Janisom. Čikago takođe ima plejmejkera koji je prošle sezone pokazao da može da igra na visokom nivou, iako ste ga vi sa ovom portala nazvali ogromnim promašajem - Kris Dan, tako da ni njima nije potreban Šreder. Finiks ima Pejtona kog mogu bez bilo kakvih problema da produže, a koji je opet kompaktniji Bukeru, nego što bi to bio Šreder. Orlando je očajan, a Šreder iz Atlante hoće da ide jer želi da pobeđuje, a Orlando mu to neće omogućiti, tako da jedina opcija ostaje Indijana (koja se zaista i pominje po NBA kuloarima, za razliku od ostalih klubova koje ste pobrojali), ali se i tu opet postavlja pitanje koliko takav tip plejmejkera odgovara Oladipu, jer i sam Dipo voli da caruje loptu, a Šreder je plej koji je bez lopte u rukama nula.