Denver izveo rezerve, rezultat pogađate...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 06.02.2023.
07:43
Izvor: Sportske.net

Bez Jokića i ostali startera osuđeni na poraz...

AP Photo/Abbie Parr
AP Photo/Abbie Parr

Povezane vesti

Denver je praktično predao bez borbe meč u Minesoti. Melohn je odmarao Jokića, Mareja, nije bilo ni Gordona i Koldvel-Poupa zbo povreda, pa je jasno da su Nagetsi bili pred nemogućom misijom u Mineapolisu. "Vukovi" su vodili od početka do kraja, gosti su napravili 14 grešaka do poluvremena, gubili su i 25 razlike, pa je prava borba izostala. Entoni Edvards je ubacio 20, Rasel 18 poena uz 10 asistencija, Gobert 16. Šansu za osvetu tim iz Kolorada imaće već sutra uveče, timovi će ponovo igrati u Denveru.

Niksi su okrenuli protiv Filadelfije i pokazali ponovo da imaju tim koji će se boriti za doigravanje. Rendl ih je predvodio sa 24 poena, Branson dodao 21, upravo su od -21 u prvom poluvremenu stigli do pobede. Filadelfija je izgubila praktično na isti način kao i pre sedam dana u Orlandu kada su prokockali prednost. Embid je završio sa 31 poenom, pogodio 18 od 19 bacanja, imao 14 skokova, nije pomoglo.

Kavsi su pogodili 15 trojki protiv Indijane, rutinski slavili uz pet igrača koji su ubacili 17+ koševa. Predvodio ih je Garland sa 24 poena u zavičaju, a pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. 

Trej Marfi Treći je odigrao partiju sezone, Pelikansi su bez nekoliko startera savladali Kingse, veoma ubedljivo. Marfi je dao šest trojki, MekKolum dodao 24 poena, pa je domaćin do vrha napunio koš favorizovanog Sakramenta. Nju Orleans je vodio i 35 razlike, Vili Ernangomez je ugradio 22 poena i 16 skokova u pobedu, pa su igrači iz drugog plana iskočili, umesto povređenih Zajona Vilijamsona, Valančijunasa i Ingrama koji se tek vratio iz povrede. 

Paolo Bankero je ubacio 22 poena, imao 10 skokova, KArter Džunior dodao 20 poena, Orlando je iskoristio loš šut Šarlota sa linije slobodnih bacanja i dobio meč, završivši turneju sa skokom 3-1. Domaćin je u Severnoj Karolini, šutirao sa linije penala manje od 50%, 11 od 23 to ih je uvelo u poraz.

Toronto se u Tenesiju vratio iz deficita od 15 koševa, na kraju su slavili, dobili drugi meč u nizu i sada imaju 4-3 na najdužoj turneji u sezoni. Paskal Siakam je sa penala doneo pobedu, Memfis je ima šansu za produžetak, Džaren Džekson Džunior je promašio trojku pa je pobeda otišla iz Memfisa. "Grizliji" su bili bez Moranta, van forme su, izgubili su tri meča u nizu, osam od poslednjih devet.

Šarlot - Orlando 113:119
Indijana - Klivlend 103:122
Memfis - Toronto 103:106
Njujork - Filadelfija 108:97
Minesota - Denver 128:98
Nju Orleans . Sakramento 136:104

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke