Deset godina nakon 'Ol-Stara' ABA lige pojavila se fotka decenije!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.11.2017.
14:34
Izvor: Sportske.net

Veliku pažnju na društvenim mrežama privukla je fotografija nastala pre više od deset godina na "Ol-Staru" regionalne košarkaške lige.

Beta/ABA liga/Cedevita/Marin Sušić/Ds
Beta/ABA liga/Cedevita/Marin Sušić/Ds

Povezane vesti

Malo je onih koji pamte da je ABA liga u prošloj deceniji imala i svoj "Ol-Star", ali među njima je naš kolega Pavle Knežević koji je iz arhive izvadio fotografiju o kojoj se priča na društvenim mrežama.

Fotografija je nastala pre više od deceniju, krajem decembra 2006. godine kada je odigran prvi od dva "Ol-Stara" regionalne košarkaške lige.

Scenu sa parketa dvorane "Tivoli" zabeležio je Nenad Negovanović koji do danas verovatno nije ni pomislio da bi ova fotografija mogla da posluži kao definicija "besmisla rata" na ovim prostorima, kako je to konstatovao bivši košarkaški as Bojan Popović.

Reagovao je i aktuelni košarkaški reprezentativac Nikola Kalinić, on je na "Tviteru" sve prokomentarisao uz emotikone koji ukazuju da "plače od smeha".

Među komentarima koji su se pojavili bilo je nekih vrlo interesantnih pa je tako Bojan Popović na konstataciju da "Sve nas ujedinjuje ista želja" istako da se radi o "...želji za dobrom košarkom".

Pomenimo i to da je oštro oko objektiva Nenada Negovanovića ovekovečilo ovaj trenutak dve i po godine nakon što se u javnosti pojavio "kućni video" popularne hrvatske pevačice.

Evo i fotografije o kojoj se priča...

Severina ABA Ol Star
Foto: aba-liga.com/Nenad Negovanović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke