Direktor Fenerbahčea o ''slučaju Madar'': ''Kontaktirali smo Željka Obradovića''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.09.2023.
20:41
Izvor: Sportske.net

Tvrde da je bio slobodan igrač i kao takvog su ga doveli.

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Odlazak izraelskog plejmejkera Jama Madara u Fenerbahče jako je zaboleo sve u Partizanu, jer se od Evroligine ''Zvezde u usponu'' mnogo očekivalo sledeće sezone.

Crno-beli su zbog tog transfera okončali saradnju sa menadžerom Miškom Ražnatovićem, jer su ostali i bez važnog igrača, ali i bez obeštećenja na njegov transfer.

Ipak, iz Fenberbahčea tvrde da nema ničeg spornog u Madarovom transferu, a na tu temu je danas govorio generalni direktor kluba Derja Janijer.

''Jam je imao ugovorni proces sa svojim klubom. Ponuđen nam je kao slobodan igrač. Trener (Itudis) je direktno kontaktirao trenera Partizana Željka Obradovića. Nismo uradili ništa protivzakonito. Dodali smo slobodnog igrača u naš tim'', uverava Janijer.

Međutim, nije to bio jedini transfer Fenerbahčea ovog leta koji se osporavao. Slično je bilo i sa Papajanisom iz Panatinaikosa.

''O Papajanisu nema šta da se kaže. Želeo je promenu sredine, dobar je timski igrač i daće nam novu dimenziju u igri. Posebno ne odobravamo izjave o našem treneru. S naše strane ništa ne nedostaje ili nije u redu“, rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke