Dirljivo obraćenje Darka Rajakovića: "Deki je maštao o klupi Srbije, akciju posvećujem njemu"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 18.01.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Bili su dobri prijatelji...

AP Photo/Darren Abate
AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

Trener košarkaša Toronto Reptorsa Darko Rajaković posvetio je pobedu i inicijalnu akciju svoje ekipe prošle večeri u pobedi nad Majami Hitom svom preminulom prijatelju i kolegi Dejanu Milojeviću.

Košarkaški svet ostao je zatečen tokom jučerašnjeg dana kada se pojavila informacija o smrti velikog košarkaškog radnika i pomoćnog trenera Golden stejt Voriorsa Dejana Milojevića.

Sve utakmice prošle večeri u NBA ligi počele su minutom ćutanja, dok Voriorsi i Juta Džez nisu igrali svoj meč.

"Rekao sam mojim momcima da ih volim. Početna akcija utakmice je bila nešto što sam naučio od Dekija, mog prijatelja. To je nešto što je on doneo u NBA, u Golden stejt. Ukrao sam to od njega i poentirali smo. Zato posvećujem ovu pobedu našem timu i Dekiju", rekao je Darko Rajaković.

Strateg Reptorsa je takođe otkrio i o čemu su njih dvojica razgovarali kada su se poslednji put videli, a i predstavio je malo više američkoj javnosti o kakvom se to košarkašu i čoveku radilo.

"Poslednji put kada smo se videli, pričao mi je o reprezentaciji Srbije i snu da jednog dana postane selektor Srbije. Pričali smo o planovima... Nažalost, više nije sa nama da delimo snove i ciljeve", istakao je Rajaković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke