Dirljivo saopštenje Budućnosti povodom Ivanovićevog transfera u Zvezdu, Mitrovića i ne pominju

Autor: Darko Mitrović
subota 19.06.2021.
16:03
Izvor: Sportske.net

Sve su učinili da ga zadrže, ali nisu imali šanse.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts

Povezane vesti

Nikola Ivanović i Luka Mitrović su sinoć i zvanično realizovali transfere iz podgoričke Budućnosti u Crvenu zvezdu i naredne sezone igraće u dresu srpskog evroligaša.

Danas se Budućnost oglasila saopštenjem, ali samo u vezi Ivanovićevog transfera, s obzirom da je on veliki deo karijere proveo u ovom klubu i da je njegov odlazak u Zvezdu izazvao burne reakcije navijača. Ipak, valjda je i Mitrović zaslužio bar jedno ''hvala'' za učinak u prethodnoj sezoni, ali možda će njemu tek posvetiti neku posebnu poruku.

U nastavku prenosimo današnje saopštenje Podgoričana u celini.

''Nikola nakon osam godina napušta naš klub. Džoni je bio sinonim Budućnost Volija, igrač u čijim maestralnim partijama smo uživali dugi niz godina.

Nikola, činio si godinama da se ponosno osjećamo, da jedan "naš mali iz Šargarepe" predvodi "plavo-bele" i u ABA ligi i u Evropi.

Upravo si ti bio ključan čovjek u najvećem sportskom uspehu kluba i time si zaslužio mesto među najvećim.

Želimo ti puno sreće u daljoj karijeri i profesionalnom angažmanu, znaš da će Budućnost uvek biti tvoja kuća.

Uprava kluba je sve uradila da zadrži Nikolu, ali iskreno nije imala ni šansu da uspe u tome. Ipak, prioritet mu je bilo igranje u Evroligi.

Molimo navijače Budućnost Volija da bez obzira na to što su teško prihvatili informaciju o njegovoj novoj igračkoj adresi spuste tenzije, jer je to pravi način da dostojanstveno podrže Klub u susret novoj sezoni i novim pobjedama. A Nikola, kao i svi igrači, ima pravo da ide gde misli da mu je bolje.

Na kraju krajeva, kada se osvrnemo iza sebe... ovo jeste samo sport'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke