Đokić: "Da se domaćoj publici predstavimo u najboljem svetlu"

Autor: Beta Beta
utorak 17.10.2017.
21:50
Izvor: Beta

Trener košarkaša Vršca Vladimir Đokić rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da se domaćoj publici u predstojećem meču protiv Krke predstavi u najboljem svetlu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Vršca u drugom kolu ABA 2 lige dočekuju Krku iz Novog Mesta. To će Vrščanima biti prvi meč ove sezone pred domaćom publikom.

"U dobroj smo takmičarskoj formi, učinićemo sve da se u premijernom meču pred domaćom publikom predstavimo u najboljem svetlu i da odigramo dobru utakmicu", rekao je Đokić, objavljeno je na sajtu takmičenja.

"Krku izuzetno poštujem kao organizovan klub, zadržali su nosioca igre, reprezentativca Žigu Dimeca, igrača sa trenutno najvećim rejtingom u ligi. U timu imaju Marka Jošila, koga veoma cenim, znam njegove kvalitete jer sam ga trenirao u Metalcu iz Valjeva", rekao je Đokić.

I Vršac i Krka su u prvom kolu ABA 2 lige upisali pobede.

"U ABA 2 ligi nema lake utakmice. Krka je u prvom kolu odlično odigrala protiv Lovćena i zbog toga očekujemo tešku utakmicu. Mi smo u seriji od deset pobeda, uključujući i pripremne mečeve, igramo na domaćem terenu, a naša publika nam je u prethodnoj sezoni nekoliko puta pomogla da dođemo do pobede. Nadam se da će tako biti i u meču protiv Krke", rekao je igrač Vršca Koča Jovović.

Utakmica između Vršca i Krke igra se sutra od 18.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke